Öppningen, Plan3ÖPPNINGEN pågår mellan den 3 och 24 november och har vernissage på Plan3 lördagen den 3 november, mellan 12 och 17. Välkomna!
Utställningarna invigs kl 14 av chefen för Kultur & Fritid, Kristianstad, Bengt-Åke Kjell. På vernissagedagen bjuder vi också publiken på bonus i form av konserter med FUMCA Cooperations och performance av Ester Bäcklin.

Utställningar:
3.11 - 19.11 2007: International Festival: On the Town On the Town är ett verk för Performa 07 i New York som kan upplevas samtidigt i New York på Storefront for Art and Architecture och i Kristianstad på Plan3. Denna simultana upplevelse möjliggörs genom International Festival Broadcasting Network, en exklusiv web-kanal för direktsänd konst som IF nu startar i samarbete med octava.
Läs mer här

3.11 - 24.11 2007: Håkan Blomkvist, måleri. Octavas förste utställare, nu tillbaka!
Håkan Blomkvists abstrakta landskap är frijazz och poesi, med finstämd kontemplation och kraftfulla färger i eftertänksam dans. På Plan3 visas ett antal nyare verk, men även material från Håkans Blomkvists förlag JHB, vars utgivning utmärks av jämbördiga möten mellan ord och bild.
Läs mer här

3.11 - ?: Codex/Container; återkomsten octavas codex-projekt som påbörjades 2002 fortsätter.
Denna gång blir C/C-utställningen utgångspunkten för en ny utveckling. Laborationen kring förpackningar av en poetisk text, som Codex/Container utförde under 2005 vill vi nu vidareutveckla i nya samarbeten.
Läs mer här